Print this page

Loppemarked

c
c Fra bokavdelingen på loppemarkedet (Høyenhall skole, april 2017)
 
Fra bokavdelingen på loppemarkedet (Høyenhall skole, april 2017)
  Kafeteria
 
Kafeteria

Korpset har vanligvis 2 loppemarkeder hvert år, ett på våren og ett på høsten.

Neste loppemarked er 2.- 3. november 2019.

Vi starter opp med loppehenting i uke 41, og henter tirsdager og torsdager i uke 41-44.
Send e-post til mhloppe@skolekorpset.no eller ring mandag-torsdag kl 18-21 på telefon 41582333 (IKKE SMS) for å avtale henting.


Du kan også selv levere lopper på Høyenhall skole: tirsdager og torsdager i uke 41-44 (fra 8.oktober av) mellom kl 18 og 21. Kontainer er plassert på nedsiden av skolen, ved idrettshallen. Ta kontakt med en voksen ved levering.

Loppemarkedene avholdes på Høyenhall Skole, Traktorveien 15.

Synes du at det er moro med loppemarked? Hos Manglerud og Høyenhall Skolekorps går det an å delta aktivt i salget. Belønningen er en helg sammen med mange hyggelige mennesker samt deltakelse på foreldrefesten i etterkant. Kontakt loppekomitéen på mhloppe@skolekorpset.no for nærmere informasjon.

Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilde. På den måten skaffer vi midler til instrumenter, uniformer og instruksjon.

Vi er veldig glad for å få lopper, men alt er ikke like lett å selge på et loppemarked i disse dager, vi må dessverre være selektive på hva vi henter av lopper.

Hva kan vi selge på vårt loppemarked?

Det er utrolig hva vi kan selge, men det må være helt og i orden, dvs. noe folk vil betale penger for på et loppemarked.

Selv om du ikke finner det i eksemplene under, så kan det være interessant. Sjekk evt. med vår loppetelefon.

Elektrisk:
Lamper, stereoanlegg, husholdningsartikler, PC'er av nyere dato, PC-skjermer og TV må være flatskjerm, radioer, ellers det meste av duppeditter. Vi tar dessverre ikke i mot hvitevarer eller eldre tv’er eller pc-skjermer.

Klær
Alt av klær og stoffer er interessant, men det må være helt, vasket og salgbart.

Kjøkken
Kjøkkenting som kjeler, panner, kopper, glass, bestikk, bakeformer, skåler, tallerkener, asjetter, mm.
Ødelagte eller utslitte kjeler og panner kan vi dessverre ikke ta i mot.

Finlopper
Alt av nips og pyntegjenstander, finere serviser, instrumenter, kunst. Dette vil vi gjerne ha mye av, det er mange som etterspør slikt!

Bøker/ bilder
Vi tar i mot det meste av bøker, men ikke leksikon, samlede verker/ serier, Det Beste o.l., det er dessverre ikke lenger populært.

Vi tar gjerne i mot bilder og rammer, så sant de er hele.

Leker
Alle typer leker, julepynt, påskepynt.

Sport og fritid
Dersom det ikke passer i noen annen kategori, så passer det alltids i sport og fritid.
Sykler, kjelker, ski, skøyter, golfutstyr, bilrekvisita, barnevogner, campingutstyr osv

Møbler
Stoler, bord, kjøkkenbord, hyller, tepper, monterte og mindre skap. Småmøbler er populært.

Vi kan dessverre ikke ta i mot slitte og ødelagte møbler generelt, eller alle typer folierte møbler, de fleste typer sofaer, skap i løse deler (inkludert IKEA), seksjoner (spesielt brune seksjoner), bord med glassinnlegg, misfargede madrasser eller baderomsmøbler, servanter o.l.

Noen tips om hvordan vil vi ha det levert
Dere kan hjelpe oss å få loppene trygt frem ved å pakke loppene litt fornuftig. Her er noen tips:

Gå gjerne på nærmeste butikk og be om å få gratis, tomme banankasser. De er solide og fine å stable for oss. Pass bare på at det ikke blir for mye i hver eske slik at det stikker over kanten og ikke kan stables. Da er det bedre å ta en ekstra eske. Finlopper, nips, kjøkkenting, bøker og andre småting er det spesielt fint om dere pakker i pappesker med litt avispapir i mellom.

Klær ønsker vi levert enten i søppelsekker eller i pappesker.

Møbler og andre ting som er demontert: Bruke kraftig teip til å bunte delene sammen. (Helst ikke brun pakketeip, den setter seg fast. Gaffateip eller fryseteip er bra. Eventuelle skruer og smådeler puttes i plastpose og teipes fast til hoveddelene.

https://www.facebook.com/MHskolekorpset/