Manglerud og Høyenhall Skolekorps

Sparebankstiftelsen DNB
Sparebankstiftelsen DNB
Olav Thons legat
Olav Thons legat
Bydel Østensjø
Bydel Østensjø

Korpset er svært takknemlig for støtte og gaver vi har mottatt fra offentlige og private fond. Her er en oversikt over støtte vi har mottatt.

Sparebankstiftelsen DNB: Støtte til instrumenter

Manglerud og Høyenhall skolekorps er svært takknemlige for støtten fra Sparebankstiftelsen DNB på kr. 130.000,- som vi fikk til å kjøpe instrumenter til nye musikanter. Instrumentene ble kjøpt inn våren 2020 og vi fikk både fløyter, klarinetter, saksofoner, tromboner, baryton, tuba, klokkespill og en pauke. Totalt ble det 13 nye instrumenter!

 

 

Olav Thons legat

Korpset har hatt solid medlemsvekst de siste årene. Vi er derfor svært takknemlige for at Olav Thons legat har gitt oss støtte til kjøp av nye uniformer! I 2019 fikk vi kr. 37.500 til å kjøpe 10 nye uniformsjakker og i 2020 har vi på nytt fått tildelt kr. 25.000,- til kjøp av 10 uniformsbukser og 60 korpsgensere.

 

 

Bydel Østensjø

Vi har fått kr. 20.000,- i støtte til felleskonserten som korpset hadde i Felleskapsshuset på Abildsø 31. oktober 2020. Det var en etterlengtet konsert og vi er svært takknemlige for at det lot seg gjøre å gjennomføre dette arrangementet innenfor smittevern-rammene. Tusen takk til bydelen for støtten som gjorde dette mulig!